Rybí kuchařka - úhoř
1. Silvestrovský úhoř
Úhoř, máslo, bílé víno, pepř, nové koření, petrželová nať, vejce, hořčice, olej, cukr, citrón, cibule
Úhoře položíme do pekáče s 20 dkg másla, 1/4 l bílého vína, pepřem, novým kořením a petrželovou natí. Dusíme v troubě asi půl hodiny a necháme v omáčce vychladnout. Zatím připravíme omáčku ze dvou strouhaných cibulí, 4 rozmačkaných vařených žloutků, 3 lžic hořčice, 4 lžic oleje soli, pepře, špetky cukru a citrónové šťávy.Úhoře položeného na dlouhou mísu zalijeme touto omáčkou a obložíme natvrdo uvařenými vejci, dílky citrónu a petrželovou natí.
2. Grilovaný úhoř s pikantní omáčkou
4 porce úhoře, sůl, citrón, olej, na omáčku : 1 majolka, bílý pepř, půlka malé sladkokyselé okurky, půl lžičky sardelové pasty, citrónová kůra, zelená petržel, půl lžičky hořčice, sůl
Úhoře osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potřeme olejem a na mřížce grilu po obou stranách opečeme. Porce dáme na nahřáté talíře, přidáme vařené brambory a polijeme omáčkou. Omáčka : okurku a zelenou petržel velmi jemně nasekáme, vmícháme do majolky a ochutíme ostatními přísadami.
3. Úhoř na jehle
1 úhoř, 3 tvrdá rajčata, mletý pepř, mletá paprika, 100 g slaniny, 2 cibule, olej, sůl
Úhoře nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, osolíme, okořeníme, potřeme olejem. Na rožnící jehlu napichujeme střídavě kousky úhoře, půlky malých rajčat, plátky slaniny a silnější kolečka cibule. Pečeme na roštu nebo na velké vymaštěné pánvi. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.
4. Úhoř v alobalu po finsku
8 porcí úhoře, 4 rajčata, 2 citróny, 100 g másla, bílý pepř, sůl
8 kusů alobalu vymažeme máslem a vyložíme kolečky oloupaných citrónů zbavených jader a kolečky nakrájených rajčat. Na to vložíme osolené a opepřené porce úhoře, dobře zabalíme a upečeme v troubě. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo bramborová kaše.
5. Úhoř se žampióny po italsku
Úhoř, olej, 2 cibule, 150 g žampiónů, 1/16 l bílého vína, 3/4 l rajčatové šťávy, zelená petržel, mletý pepř, estragon, sůl
Úhoře nakrájíme na 3 cm silná kolečka, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji rychle opečeme. Opečenou rybu vyjmeme a uložíme v teple. Na oleji od opékání osmažíme nakrájenou cibuli a žampióny. K měkkým houbám vrátíme rybu, přidáme víno, rajčatovou šťávu a přiklopené zvolna dusíme. Podáváme posypané zelenou petrželí a estragonem s vařenými brambory.
6. Úhoř na roštu
Asi 750 g úhoře, mletý pepř, citrónová šťáva, tatarská omáčka, sůl
Oprané porce úhoře osušíme, na hřbetní straně několikrát nařízneme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou a osolíme. Porce ryby necháme asi hodinu odležet, pak vložíme do grilu na zahřátý rošt a grilujeme asi 5 minut, rybu obrátíme a grilujeme dalších 5 minut. Hotové porce klademe na nahřáté talíře, podáváme s opečenými brambory sypanými drobně nakrájenou zelenou petrželkou a přiloženou tatarskou omáčkou.
7. Úhoř po rumunsku
5 porcí úhoře, 3 dcl přírodního bílého vína, zelená petrželka, 70 g másla, 2 natvrdo uvařené žloutky, lžíce hořčice, mletý pepř, ocet, cukr, citrón, sůl
Staženého úhoře nakrájíme na 10 cm porce, dobře je osolíme a necháme asi 3 hodiny odležet v chladu. Pak je naskládáme do kastrolu těsně k sobě, zalijeme vínem, posypeme jemně usekanou petrželkou a přiklopené dusíme do měkka. Na omáčku rozpustíme máslo, přidáme nadrobno nakrájené žloutky, hořčici, opepříme, nepatrně osladíme a okyselíme octem. Podáváme s omáčkou, plátky citrónu, vařenými maštěnými brambory nebo s bílým pečivem.
8. Pikantní úhoř
1 kg úhoře, cibule, 2 hřebíčky, stonek celeru, 2 dcl suchého vína, 1 dcl oleje, 40 g strouhanky, vejce, 2 dcl vody, zelená petrželka, sůl, pepř, citrón
Úhoře stáhneme a nakrájíme asi na 10 cm porce, vložíme do kastrolu, zalijeme vínem a vodou, přidáme usekanou cibuli, hřebíčky, celerovou nať a osolíme. Přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Pak rybu vyjmeme, do osoleného vejce přidáme lžíci olivového oleje a ušleháme do pěny. Kousky úhoře namočíme do této pěny a obalíme strouhankou. Pak maso vložíme do vymaštěné grilovací mísy, vložíme do předehřátého grilu a silném ohni grilujeme asi 3 minuty. Nakonec ozdobíme snítkami petržele a kolečky citrónu a podáváme se smaženými brambory a případně rajčatovým salátem.
9. Úhoř obložený vejci
Úhoř, 2 citróny, 4 vařená vejce, 100 g másla, strouhanka, trochu hovězího vývaru, křen, sůl
Staženého úhoře nakrájíme na asi 4 cm dlouhé válečky, osolíme a asi půl hodiny necháme odležet. Dílky úhoře střídavě s plátky citrónu napichujeme na jehlu, zakapeme citrónovou šťávou a pečeme na másle za stálého polévání hovězím vývarem. Upečeného úhoře posypeme na másle osmahlou strouhankou a necháme krátce zapéci. Pak stáhneme z jehel, narovnáme na mísu, obložíme vařenými brambory a natvrdo vařenými plátky vajec. Podáváme se strouhaným křenem a hlávkovým salátem.
10. Úhoř pečený v kastrolu
Úhoř, 5 lžic oleje, 2 citróny, lžíce sekané petrželky, pepř, sůl
Staženého úhoře nakrájíme na krátké válečky a osušíme je. Olej smícháme se šťávou z jednoho citrónu a petrželkou. Kousky úhoře osolíme, opepříme, vložíme do oleje a necháme asi hodinu marinovat. Pak kousky úhoře narovnáme do kastrolu a pečeme v troubě asi 10 minut a průběžně poléváme okořeněným olejem. Podáváme zdobené kolečky citrónu a s vařenými brambory sypanými petrželkou.
11. Úhoř v aspiku
1 kg úhoře, 100 g cibule, bobkový list, celý pepř, tymián, hřebíček, kopr, 1 dcl octa, 30 g želatiny, 2 vejce, 7 g soli, 10 g masoxu, 100 g sterilované okurky, 100 g mrkve, kapie, petrželová nať, 1/2 l vody
Do vody dáme masox, koření, ocet, sůl, cibuli, kopr, mrkev a necháme přijít do varu, potom snížíme teplotu a do nálevu vložíme úhoře. Ohřejeme těsně pod bod varu, po 1/4 hodině úhoře vyjmeme, vývar přecedíme a přidáme želatinu. Vše zprudka povaříme a odstavíme. Na dno formy, do které budeme ukládat úhoře, vylijeme tenkou vrstvu uvařeného a zchlazeného aspiku, necháme ztuhnout, naskládáme porce úhoře a částečně zalijeme aspikem tak, aby neplavaly. Za chvíli dolijeme aspik tak, aby byly porce téměř zality, necháme ztuhnout, ozdobíme kolečky natvrdo vařených vejec, kolečky okurky, kapií a petrželovou natí a dolijeme zbylým aspikem. Po zchladnutí podáváme s chlebem.
12. Úhoř dušený s bylinkami
1 kg úhoře, 50 g másla, 2 dcl bílého vína, 2 dcl citrónové šťávy, pepř, 30 g soli, 2 žloutky, trocha čerstvých bylinek (máta, kerblík, petrželová nať, šťovík, libeček)
Úhoře nakrájíme na menší porce, osolíme, opepříme a vložíme do misky z varného skla, přidáme nadrobno nasekané bylinky, máslo a asi 10 minut dusíme. Pak porce zalijeme vínem a vodou aby byly potopeny a dusíme dalších asi 10 minut, porce vyjmeme, vývar procedíme, přidáme citrónovou šťávu a žloutky. Nádobu vložíme do vodní lázně a mícháme tak dlouho, až omáčka zhoustne a dochutíme. Nakonec porce úhoře přelijeme omáčkou a necháme vychladit. Podáváme s chlebem.
13. Úhoř na vlašský způsob
1 kg úhoře, 15 g soli, 100 g mrkve, celý pepř, 5 dcl bílého vína, vejce, 160 g oleje, 120 g strouhanky, petrželová nať
Staženého úhoře nakrájíme na kousky a osolíme. Zvlášť připravíme víno, celý pepř, mrkev nakrájenou na nudličky, a přivedeme do varu. Vložíme úhoře a vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Pak porce vyndáme, necháme okapat. Na talíři rozšleháme vejce, osolíme a přidáme lžíci oleje, dílky úhoře do této směsi namočíme, obalíme ve strouhance a usmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s brambory.
14. Úhoř s vinnou omáčkou
Úhoř, 150 g másla, lžíce hladké mouky, 2 dcl bílého vína, 2 dcl hovězího vývaru, cibule, snítka petrželové natě, 5 žampiónů, špetka mletého pepře, špetka mletého hřebíčku, rozdrcený bobkový list, 2 žloutky, sůl
Nestaženého úhoře vytřeme solí, rozdělíme na porce a pečeme na másle asi 10 minut. Pak ho zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a vínem, okořeníme, přidáme celé žampióny, strouhanou cibuli, petrželovou nať a do měkka udusíme. Maso opatrně vybereme, upravíme na míse, omáčku procedíme, pokrájíme žampióny, zakvedláme žloutky a nalijeme zpět na úhoře.
15. Úhoř na šalvěji
800 g úhoře, 50 g čerstvých šalvějových lístků, 3 lžíce oleje, 3 lžíce octa, 3 lžíce bílého vína, 3 lžíce vody, šťáva z jednoho citrónu, pepř, 50 g strouhanky, sůl
Úhoře pokrájíme na 5 cm široké dílky, osolíme, opepříme, v porcelánové misce zalijeme roztokem oleje, octa, vína a vody, zakryjeme šalvějovými lístky a na 1 den uložíme do chladu. Druhý den každou porci zabalíme do šalvějových lístků, převážeme nití a vložíme do zapékací misky. Zalijeme zbytkem marinády, posypeme strouhankou a pečeme 20 minut. Pak odstraníme šalvěj, pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.
16. Jistebnické tajemství
1 kg úhoře, 50 g hříbků, snítka petrželky, cibule, pepř, strouhaný muškátový oříšek, 100 g másla, 3 žloutky, 100 g strouhanky, 3 lžíce smetany, 500 g kapřího mlíčí, 50 dcl mléka, sůl
Staženého úhoře umeleme s hříbky, petrželí a cibulí, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku, osolíme, přidáme rozpuštěné máslo, žloutky, smetanu, strouhanku a kašovinu dobře promícháme. Do vroucího osoleného mléka vložíme kapří mlíčí, 5 minut je povaříme a také umeleme. Plech vyložíme alobalem vymaštěným olejem, na něj rozestřeme polovinu kaše z úhoře, vrstvu kapřího mlíčí a vrstvu kašoviny a upečeme.
17. Haderslevský úhoř
4 porce úhoře, sůl, 50 g sádla, půl lžičky pepře, lžička čerstvě pokrájené šalvěje, lžíce pokrájené petrželky, 2,5 dcl silného černého piva, lžička bramborové mouky
Úhoře osolíme, opepříme, prudce opečeme na sádle, zasypeme šalvějí a petrželkou, podlijeme pivem a udusíme. Omáčku vysmahlou na polovinu zahustíme bramborovou moukou rozmíchanou v troše vody.
18. Studený úhoř
Úhoř, sůl, 3 dcl citrónové šťávy, 5 stroužků česneku, lžička pepře, petrželová nať, 2 dcl oleje
Celého úhoře na několika místech nařízneme (podle počtu porcí), osolíme, stočíme do ohnivzdorné mísy a zalijeme vroucím roztokem ze šťávy, utřeného česneku, pokrájené natě, mletého pepře a oleje. Asi 25 minut dusíme, pak nálev slijeme, rybu vychladíme, rozporcujeme a podáváme s bílým pečivem.
19. Televizní úhoř
1/2 kg úhoře, lžička pepře, lžička soli, 100 g kukuřičné mouky, 1,5 dcl oleje
Úhoře bez kůže pokrájíme na malé kostičky (o straně asi 1,5 cm), vydatně je osolíme, opepříme, obalíme v kukuřičné mouce a na rozpáleném oleji upražíme.
20. Salát z úhoře
500 g úhoře, 50 g oleje, 200 g cibule, 30 g kopru, 30 g petrželové natě, 100 g nakládaných oliv, po půl lžičce soli a pepře, 2 lžíce pomerančové šťávy, 1,5 dcl jogurtu
Úhoře upečeme na oleji, zbavíme kůže a kostí a nakrájíme. Ve výpeku podusíme cibuli a přidáme k masu spolu s nakrájeným koprem a petrželí vypeckovanými rozpůlenými olivami a ostatními přísadami. Promícháme a vychladíme.
Komentáře
Přehled komentářů
Обновлено 4 января 2017Аудитор-индивидуальный предприниматель предлагает услуги по проведению аудиторских проверок 2012 года предприятий и ИП с выдачей аудиторского заключения, консультаций по налоговому https://m-count.ru/vosstanovlenie-ucheta
https://m-count.ru/rasschitat-stoimost-buhgalterskih-uslug
https://m-count.ru/buhgalterskoe-obsluzhivanie
Для заказчика стоимость услуг признается расходом и относится либо на счета учета затрат, либо на увеличение покупной стоимости активов, для которых данные услуги являются сопутствующими https://m-count.ru/uslugi-buhgaltera
Ключевое наше преимущество, в отличие от других бухгалтерских фирм, – предоставление облачного доступа в каждому клиенту https://m-count.ru/rasschitat-stoimost-buhgalterskih-uslug
Поэтому даже если вдруг вас что-то не устроит, вы всегда можете выгрузить свою информационную базу из нашего облака https://m-count.ru/uslugi
вероятность досрочного расторжения договора о сотрудничестве высокая, промедление с подбором новых специалистов может обратиться для компании штрафными санкциями (при отсутствии бухгалтера в период сдачи отчетности предприятием могут быть допущены просрочки в подаче отчетной документации, налоговых деклараций и справок) https://m-count.ru/
стоимость бурения скважины на воду под ключ
(Antoniotlm, 8. 11. 2022 16:38)
Доброго времени суток дамы и господа!Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске компанией ЕВРОБУРСЕРВИС – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды в euroburservice – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! В результате работ по бурению: все работает вне зависимости от поры года, зимой вода не замерзает; внутрь не попадут грунтовые и стоковые воды или посторонние предметы; вода бесперебойно поставляется из подземного водоносного слоя. Обустройство скважин на воду в Минске. В рамках комплекса наших услуг в Минской области мы также определяем динамический и статический уровень воды в скважине. Заключительный этап — подведение воды по трубопроводу. С этой целью мы устанавливаем мембранный бак, куда закачивается вода. Объем закачиваемой воды и, соответственно, объем бака зависит от того, сколько требуется воды в данном домохозяйстве или на данном объекте. Дальнейшее распределение воды по помещениям происходит уже из этого бака. После того, как вода подана, по желанию заказчика можно установить водоочистные системы различной сложности, отопительные и водонагревательные системы и системы автоматического управления.
От всей души Вам всех благ!
https://carbis.ru/forum/member.php/332135-Antoniomov
https://devwe.com/viewtopic.php?f=3&t=87990
https://wowx.org/member.php?55478-Antonioxhb
https://carbis.ru/forum/member.php/331977-Antoniooae
https://ladygrand.ru/entry.php?1150-%CA%E0%EA-%EE%F2%FB%F1%EA%E0%F2%FC-%F7%E5%F1%F2%ED%EE%E3%EE-%E8%E7%E3%EE%F2%EE%E2%E8%F2%E5%EB%FF-%E4%E8%EF%EB%EE%EC%EE%E2&bt=181399
SourceGuardian decoding , all php versions
(Decodevet, 1. 11. 2022 20:41)
Decoding:
IonCube Decoder / Source Guardian / Zend / TrueBug
DECODING:
PHP 5.6 / 7.0 / 7.1 / 7.2 / 7.3 / 7.4 ALL PHP verions we can DECODE
IonCube Decoder /Decompile prices :
1-5 files = 18$ / file
6-10 files = 15$ / file
11-20 files = 12$ / file
21-50 files = 10$ / file
51-100 files = 9$ / file
101 and more = 8$ / file
Source Guardian / Decompile prices :
1-5 files = 18$ / file
6-10 files = 15$ / file
11-20 files = 12$ / file
21-50 files = 10$ / file
51-100 files = 9$ / file
101 and more = 8$ / file
Contacts:
telegram: https://t.me/MR_Fredo
Jabber : mr_fredo@thesecure.biz
Mail : saportcasino@protonmail.com
I accept payment only: BTC, Perfect Money
Forum verified: https://zerocode.su/index.php?threads/ioncube-decoding-and-deobfuscation-php.9/
order cialis in australia afhsdbcabirtyqapio
(Hoazyloh, 28. 5. 2021 9:42)overnight cialis with dapoxetine https://rcialisgl.com/ - walgreens cialis coupon cialis us
geeahdphottBtjjoumpc
(sypeSwa, 26. 5. 2021 7:03)buy cialis/canada https://ckacialis.com/ - walmart price for cialis female cialis
drugs online fdvaefbfbldphottBtjjoumpu
(Lebngoasy, 25. 5. 2021 11:50)trusted online pharmacy reviews https://xlnpharmacy.com/ trusted overseas pharmacies
humana pharmacy dgsolbvfdabirtyfrbup
(LbsoHoazy, 21. 5. 2021 11:10)cialis lilly https://ucialisdas.com/ cialis no prescription overnight
tadalafil mylan hvdgeeahdphottBtjjoumpy
(Bbshsype, 20. 5. 2021 6:25)viagra wiki https://loxviagra.com/ blue chew viagra
cialis dosage recommended afhsdbcabirtyebtyw
(RebfHoazy, 18. 5. 2021 12:44)cialis uk no prescription https://rcialisgl.com/ cialis discussion forum
what it feels like to take viagra fcsogsaxzvofbldphottBtjjoumpt
(Anoogoasy, 16. 5. 2021 16:44)is viagra safe to order online https://llviagra.com/ - st john's wort and viagra viagra videosu
viagra dose 200 mg fhwsbbolthdphottBtjjoumpi
(Fmrfgoasy, 15. 5. 2021 11:42)which is safer viagra or cialis https://cialisee.com/ get generic cialis overnight
ordering tadalafil online hvdgeeahdphottBtjjoumpj
(Bbshsype, 11. 5. 2021 7:14)viagra company https://loxviagra.com/ taking viagra
do you need a prescription for viagra in italy fhwsbbolthdphottBtjjoumpu
(Fmrfgoasy, 8. 5. 2021 17:35)cialis 20 mg tadalafil https://cialisee.com/ - next day delivery cialis cialis generic name
hocks pharmacy dgsolbvfdabirtyuxxey
(LbsoHoazy, 8. 5. 2021 5:05)36 hour cialis https://ucialisdas.com/ - selling cialis in us generic cialis
pharmacy cheap no prescription frbdcacldphottBtjjoumpj
(Jebggoasy, 8. 5. 2021 1:10)online pharmacy non prescription drugs https://pharmacylo.com/ online pharmacy uk
cialis 5mg no prescription afhsdbcabirtypauan
(RebfHoazy, 5. 5. 2021 11:08)cialis dapoxetine europe https://rcialisgl.com/ - looking for cialis 60mg viagra levitra cialis which works better?
albertson pharmacy afhdbcabirtyrrfig
(RfvbHoazy, 1. 5. 2021 6:13)cialis usa https://cileve.com/ - cialis price walmart stockists of cialis
levitra wiki fdvefbfbldphottBtjjoumpf
(Lrbsgoasy, 25. 4. 2021 8:52)levitra vs sildenafil https://uslevitraanna.com/ shelf life of levitra
cialis tadalafil 20 mg bula olgsasbnvoegfdphottBtjjoumpc
(GvdbPoeli, 25. 4. 2021 8:03)farmacia genericos comprar cialis generico online tadalafil precio https://boxtadafil.com/ - buy liquid tadalafil online vidalista tadalafil reviews
Сколько Стоит Бухгалтер
(GeorgeBrorn, 9. 11. 2022 13:38)